Flere murere lejer stillads

stillads leje pris

Der er mange fordele ved at leje stillads. Det har især en gruppe af arbejdere forstået – nemlig murerne. Hvorfor det netop er dem, kan der være flere svar på.

Det kan have noget at gøre med, at murerne skal bruge stillads hele tiden til deres arbejde. Og måske også, fordi de forstår, hvor der kan spares en krone eller to.

Som murer er det nødvendigt med stillads, og det er nødvendigt med et godt stillads. Der er intet mere frustrerende end et stillads, der ikke fungerer. Det gør alt mere besværligt.

Det er populært blandt murere

Murerarbejde er i høj grad stilladsarbejde. Det forklarer en del af det store behov for stillads. Hvordan i alverden skulle arbejdet udføres, hvis ikke der er et stillads til rådighed? Det kan siges meget enkelt: Det kan det slet ikke. Stilladset er altså nødvendigt for at kunne udføre arbejdet. Men hvorfor så leje det?

Det kan der være mange årsager til, det er først og fremmest en økonomisk gevinst. Det kan også have noget at gøre med de forskellige stilladser. Det er ikke altid det samme stillads, der skal bruges. Så er det irriterende at have købt et forkert.

En økonomisk gevinst

I tilfælde, hvor det købte stillads ikke kan bruges optimalt, er det surt ikke bare at have lejet. For så kunne man jo bare have lejet et andet, der ville fungere til opgaven.

Stillads udlejning er efterhånden også så billigt, at det ikke kan betale sig at have et købt stillads liggende og flyde et sted. Få det hellere lejet, der er uden tvivl penge at spare.

Fremtiden er meget svær at spå om her i tiden, så kan det også være en bedre løsning at leje stillads i stedet for at købe. Det kan være, at der slet ikke er til den helt store udgift i tiden. Så er det vist bedre at leje.

Det er absolut nødvendigt

At stilladset er nødvendigt for det gode murerarbejde, kan der nok ikke slås megen tvivl om. Det samme kan siges om de penge, der er at hente ved at leje stillads.

Der er god grund til at tænke over, hvordan I bruger de penge, I har til rådighed, specielt i denne tid.

Det kan nemlig være en god fordel at følge de murere, der har forstået, hvordan man sparer penge på stillads. Det gør man ved at leje sit stillads fremover.