Glat træterrasse grundet alger

Glat træterrasse grundet alger

Oplever du en glat træterrasse når det har regnet, skyldes det at din træterrasse er angrebet af alger. En træterrasse er yderst udsat i det danske omskiftelige vejr, som giver god grobund for algevækst, mos og pest. Med en algebehandling bekæmper og forhindre du væksten for alger fremadrettet. 

Algebehandling af glat træterrasse

Får du ikke renset din træterrasse, vil du inden for det første år opleve algebelægning. Belægningen giver træterrassen et trist udseende, men gør også din træterrasse galt og farlig at gå på, når den er blevet våd. 

 

Derfor giver det mening at benytte sig af algebehandling, ikke blot for levetiden af din træterrasse, men også for miljøet. Du sparer på miljøets ressourcer, ved ikke at udskifte terrassen efter få år, på grund af nedbrydning.

 

Algebehandling foretages af professionelle fagfolk, som har specialudviklet udstyr og miljøgodkendte midler til behandlingen. Her er du sikret en professionel tilgang og en effektiv behandling, som du og din terrasse har glæde af i mange år fremover.

Algebehandling i tre processer, så det slut med en glat træterrasse

Når algebehandling påbegyndes sker det i tre processer, hvis dette ønskes. Udstyret og renseprodukterne, som benyttes til behandlingen er skånsomme overfor træterrassen’s overflade. Derved bevarer du træets smukke struktur og en overflade uden skader.

Herunder kan du læse nærmere om de forskellige processer

 

  1. Første del i processen er, at der påføres et lag specialfremstillet terrasserens. Træterasserensen trænger ned i træet, hvorefter det skal sidde lidt for at have lov til at virke. Derefter renses træterrassen ned med en specialfremstillet højtryksrenser, som har et lavere tryk end normale højtryksrensere. Dette er for at beskytte træet og dets struktur. Der benyttes varmt vand til afrensningen af træterrassen. 

 

  1. Anden del i processen er efter afrensningen med højtryksrenseren. Herefter foretages der en desinficering af træterrassen. Desinficeringen er en specialfremstillet skum der sprøjtes ud på terrassen, hvor det skal have lov at ligge lidt før behandlingen igangsættes. Når skummet er trukket ned i terrassen, kan behandlingen med rensekassen påbegyndes. Rensekassen renser nænsomt skidtet væk, som sidder på træets overflade, samtidig med den renser helt i bund.

 

  1. Tredje del i processen af algebehandlingen er imprægnering af træterrassen. Træterrassen skal være helt tør, før den behandling kan igangsættes. Det vil sige at der går et par uger efter afrensningen, før imprægneringen foretages. Den transparente nano imprægnering er et 100 % miljøvenligt middel, som påføres med en lavtrykssprøjte. Dette beskytter din træterrasse’s overflade optimalt, og det mindsker nye begroninger fremadrettet. Har du fået din træterrasse imprægneret, skal terrassen ikke oliebehandles. Du kan blot slappe af og nyde din sommer uden bekymringer om alger eller andre belægninger.