Gode lysforhold på byggepladsen med COB LED-strips

LED-strips er en meget fleksibel løsning inden for belysning af arbejdspladser, da de kan hænges op over det hele og vikles om godt og vel alt. Måske tror du, du ikke får samme lyskvalitet i LED-strips, som du får i andre lysløsning, fx projektører. Det er selvfølgelig et faktum, at projektører byder på kraftigere og mere koncentreret lys end strips, men LED-teknologiens fordele høster du nu også her.

Læs her om, hvorfor du skal få LED-strips til din arbejdsplads.

Skarpt lys med effektivt strømforbrug får du fra LED strips

For LED strips byder på skarpt lys, men bruger alligevel strømmen mere effektivt end konventionelle (og håbløst outdatede) lysløsninger. Desuden har lysene i LED-strips lang levetid, så du skal ikke lade det afskrække dig fra at købe dem, at du ikke kan skifte sprungne dioder, når de er døde. Du skal ikke tro, strips kan stå alene som lysløsning på en byggeplads, men det er ingen dårlig idé at få dem.

Få ensartet belysning med COB LED-bånd

Leder du efter LED-strips, kunne du overveje COB LED-bånd, der i modsætning til de klassiske strips tænder op i noget, der ligner en sammenhængende lysstråle. Dette da dioderne sidder meget tæt, og det betyder selvfølgelig også, at du får mere lys pr. meter LED-strip. Desuden bliver belysningen ensartet, hvilket dine medarbejdere sikkert vil sætte pris på, når at de er i gang på mørke morgener.

Find det rette inden for LED-lys til din arbejdsplads

Nå langt, hvad gælder at sikre forsvarlige lysforhold på såvel inden- som udendørs arbejdspladser ved at investere i LED-strips og andre LED-lysløsninger. Du har ingen grund til ikke at tjekke udvalg inden for produkter med LED-teknologi. De slår konventionelle lysløsninger på en masse parametre. Er du i tvivl om, hvad der er ideelt til dine medarbejderes arbejdsplads, så hør en forhandler om råd.