Hvad er en transmitter?

temperaturmåler-transmitter-pr-electronics

Hvad er en transmitter?

Kommunikatoren mellem temperaturføleren og os. Den yderste del af en temperaturmåler, dens ansigt og andre måder man kunne beskrive en transmitter på. Det er skærmen som giver os informationen vi vil vide. Hele årsagen til at vi hænger en måler på væggen. Den viser hvad temperaturen stå på, så vi føler os sikre. Der er en masse forskellige typer, hvor nogle passer til fugtighed, gas og dermed ikke kun måling af temperature transmitter. Derfor være en forvirring i forhold til hvilken en man skal benytte sig af på arbejdspladsen. Her er en oversigt af forskellige typer som kan benyttes på en arbejdsplads.

Hvilket transmitter skal du bruge indenfor dit erhverv?

Dexters Laboratorium
Hvis du ligesom tegneseriefiguren arbejder på et laboratorium, er det for gods skyld vigtigt at bruge en tryktransmitter. Den gør at du kan holde øje med lufttrykket og kan for eksempel også bruges til differencetryk.

Omringet af natur
Arbejder du i et drivhus? Så har du bemærket en temperaturtransmitter. Her er det naturligvis temperaturen den giver dig information om. Der er mange forskellige af slagsen. Derfor er der også mange variationer af dele og led til dem. Det kan være indenfor termolommer og hovedtyper.

Regner det snart?
Det er spørgsmålet man ofte stiller sig selv når der er lummert og man sveder selvom solen ikke skinner. Fugttransmitteren måler fugtigheden i områder som har skrøbelige produkter muligvis ad tekstil. Du har eller sikkert vil installere en af disse på et museum.

Orker ikke at gøre rent lige nu
Men det skal du på diverse arbejdspladser eftersom støvtransmitteren lyver aldrig. Det kan være på fabrikker, restauranter og hospitaler hvori renlighed er et stort krav at nogle hiver denne måler frem.