Gratis tjek af din hulmur

Gratis tjek af din hulmur

Gratis tjek af din hulmur er en tjeneste de fleste isolerings virksomheder tilbyder deres kunder. På den måde er du sikret en grundig gennemgang af dit hus, så du ikke efterisolere unødvendigt.

Gratis tjek af din hulmur – hvad har det af betydning?

Ved et gratis tjek af din hulmur er du sikret den rigtige pris på hulmursisoleringen, men der er også andre faktorer du skal have for øje, når der er tale om hulmursisolering. Det kan være din hulmur allerede er isoleret eller, at det slet ikke er muligt at efterisolere din hulmur, da der ikke er noget eksisterende hulmur.

Sådan foregår et gratis tjek af din hulmur

Isolering virksomheden som tilbyder det gratis tjek, kommer ud og undersøger dine hulmure grundigt. De laver endvidere en opmåling af huset, for at give et overblik over, hvor meget af huset der kræves efterisoleret. 

 

Når undersøgelsen og opmålingen af dit hus er færdiggjort, vil du få en grundig gennemgang af undersøgelsen. Her vil de forelægge en fast pris på arbejdet, som indeholder isoleringsmateriale, transport, arbejdstimer og moms. Du vil også blive informeret om, hvilken type isoleringsmateriale der anbefales til den givne isoleringsopgave. 

 

Der vil endvidere blive lavet en beregning på, hvor meget du kan spare ved at lade dit hus efterisolere. Så du kan få et overblik over investeringsomkostninger, kva de besparelser du vil opnår gennem årene på varmeregningen. Det er i bund og grund en lille investering i forhold til de besparelser du opnår, så den vil hurtigt være betalt ind igen.

Helt uforpligtende

Husk på at det gratis tjek af din hulmur er helt uforpligtende, hvilket betyder at du ikke behøver at tage imod tilbuddet. Tjekket er kun for at gøre dig opmærksom på, hvad der vil gavne dit hus bedst muligt.

 

Det er altid muligt at indhente flere tilbud, men husk at tage højde for isoleringsmaterialet, da der er forskel på dette.