Leg skønne lege med Gurli Gris legetøj

Gurli gris

Gurli Gris er gennem lang tid blevet mere og mere populært, og de søde figurer  vil byde barnet på en masse sjov og leg, både i tv-serien og med legetøj. Gurli Gris er en tegneseriefigur der altid er frisk på sjov og leg, og når barnet får fat i legetøj med grisen, vil det være et eventyr.

Den populære serie er blevet videreudviklet så barnet kan have alverdens legetøj med Gurli og de andre dyrevenner. Produkterne kan finde mange steder, men hos Little Happy finder du et bredt udvalg af Gurli Gris legetøj, hvor du kan finde lige det, som dit barn ønsker sig. Her finder du alt fra servietter til fødselsdagen til hele familien som bamser.

 

Legetøj i lange baner

Gurli Gris legetøj findes i en masse forskellige udgaver, og mange er inspireret af episoder fra serien. På den måde vil det også være en sjov oplevelse for barnet at se tingene i virkeligheden, når man har haft set dem i fjernsynet. Gurli er nemlig altid klar på sjov og ballade, så barnet vil elske at lege med ham/hende.

  • Gurli Gris bamse

En bamse med Gurli Gris er en perfekt gave til barnet der bare elsker tegneseriefiguren. Nu vil barnet have muligheden for at kunne kramme og lege med Gurli så meget som det lyster, og Gurli vil være den perfekte sovemakker til barnet. 

  • Gurli Gris figurer fra sygehuset

Drømmer barnet om at være læge? Med dette sæt får barnet Gurli Gris og vennerne som arbejdede de på sygehuset. Barnet kan nu skabe sit helt eget sygehus hvor Gurli og vennerne kan være læge og sygeplejersker, der skal hjælpe patienterne.

  • Gurli Gris deluxe bil

Med denne deluxe bil får du Gurli Gris og mor gris der er klar til at tage på tur og holde picnic. Tag dem med en tur i hele huset og find det perfekte sted til dem at spise deres frokost. I bilen er der bagagerum til maden så det nemt kan komme med på tur. Tryk på rattet og her en sød melodi. Barnet vil elske denne bil!

 

Leg og læring med Gurli Gris

Som sagt er Gurli Gris blevet videreudviklet til mange andre produkter, og dette er ikke kun legetøj. Med Gurli Gris finder du også en masse forskellige bøger som barnet kan bruge, når der skal læres at læse. Ved at læse om yndlingsfiguren vil det være mere tiltalende for barnet og dette vil helt sikkert være en fordel.

Derudover findes der også en masse skønne puslespil som vil hjælpe på barnets motoriske evner og tålmodighed. Dette vil helt sikkert være en hjælp for barnet i fremtiden og vil have sine fordele. Der findes forskellige puslespil i forskellige sværhedsgrader, så ethvert barn uanset alder kan få sig et puslespil med Gurli Gris.

Med Gurli Gris findes der også forskellige spil som hele familien kan spille sammen, og på den måde kan i blive tættere og have en sjov og lærerig oplevelse sammen. Hvis barnet taber vil der blive lært om hvordan man kan tabe på en ordentlig måde som vil hjælpe til spilleaftener i fremtiden.