Brug disse materialer til at bygge kolonihavehusets tag

Der er nogen, som vælger at bygge kolonihavehuset helt selv. Det skal der selvfølgelig også være plads til. Hvis du er én af disse personer, som er i gang med at bygge deres eget kolonihavehus, eller som overvejer at gøre det, så kan du læse med her.

Du får nemlig en guide til, hvilke materialer du med fordel kan bruge, når du skal bygge taget til dit kolonihavehus.

Onduline plader

Tagplader findes der rigtig mange af. Det gælder altså bare om at vælge de rette til opgaven. Der er mange, der vælger at benytte onduline plader til taget til kolonihavehuse. Det skyldes en masse forskellige ting.

Først og fremmest er de meget nemme at montere. Det er en rigtig stor fordel for dig, som gerne vil gøre byggeprojektet lidt nemmere ved at træffe de rette materialevalg.

Det kan selvfølgelig godt være, at du godt kan lide at arbejde med byggeprojekter. Dog er det forståeligt, at du gerne vil gøre projektet hurtigere færdigt, når du allerede har bygget alt andet ved kolonihavehuset.

Du har også mulighed for at vælge pladerne i forskellige farver. Det kan for eksempel være, at taget skal laves af sorte eller røde onduline plader. Det kan også være, at de skal være klare, så du også kan justere på lysdæmpningen.

Det rette værktøj

Du har også brug for noget værktøj, når du skal montere tagpladerne. Faktisk er det ikke det store, du skal bruge til dette, og der er stor chance for, at du allerede ejer dette værktøj. Når du skal montere pladerne, skal du bruge:

  • En sav

  • Søm

  • En hammer

Tæt taget med skumklodser

Tætning af taget kan også være vigtigt, når du benytter onduline plader. Det er nemlig rart at være i et kolonihavehus, som er vand- og vindtæt. Du kan således tætte taget ved brug af nogle passende skumklodser til tag.