JUAL Roofline er et gennemtænkt system

Det helt unikke ved murkronesystemet Roofline er, at det repræsenterer en ”standard” tilgang til at inddække en murkrone. De forskellige produkter indgår i en sammenhæng, der er forberedte til at danne et komplet system – det gælder både selve murkroneprofilet, indvendig- og udvendige hjørner, endebunde m.m.JUAL har i mange år produceret murkroner på specielle mål og med specielle udtryk. Det kan JUAL stadig levere, hvis det ønskes.
Med murkroneinddækningen JUAL Roofline findes der nu et produkt, som kan specificeres og monteres på langt de fleste bygninger. Det vil sige, at pris og leveringstid i stort omfang kendes fra start, og arkitekt eller montør kan forudse arbejdets proces meget bedre end tidligere, når der efterspørges på en specialløsning.

Montagevenlig og holdbare løsninger kroner værket

Når Roofline murkrone skal monteres, gennemføres det sikkert, enkelt og frem for alt hurtigt. Systemet er gennemtænkt og forberedt ned til hver murkrone detalje, så håndværkerens og entreprenørens arbejde foregår let og ubesværet.

Et unikt ”kliksystem” gør montagen af murkroneprofilerne til en hurtig og simpel opgave. Når beslagene er monteret, bliver profilerne klikket ned over som låsefunktion – enkelt og nemt.

De enkelte dele i murkronesystemet er naturligvis fra JUAL’s fabrik tilpasset dimensionerne på den enkelte bygning, men derudover så tilpasses delene til at inddække murkronen af montøren på stedet. Hermed kan vi imødekomme de helt unikke tilpasningskrav hver enkelt bygning altid repræsenterer i hvert enkelt hjørne, længde eller andre detaljer.

Fordele ved Roofline Murkronesystem

  • Mulighed for individuel tilpasning til alle typer af murkroner
  • Kan monteres på murkroner med varierede bredde
  • Minimal tilpasning ved hjørner, endebunde og opbuk, fordi systemet indeholder produkter, der forberedte til det
  • Produkterne i systemet er fremstillet efter certificerede standarder – det sikrer en lang holdbarhed