Renoveringstips: Sådan får du flotte betongulve

Har du lige købt drømmehuset og skal til at kaste dig ud i hjemmerenovering og gør-det-selv projekter? Eller trænger dit hus eller din arbejdsplads til et nyt pust og et mere moderne udtryk? Så læs med her og få nogle tips til, hvordan du kan friske lokalerne lidt op med et flot og blankt gulv.

Blanke og rå betongulve

De sidste par år har det været højeste mode med et rent og rustikt udtryk både til hjemmet og arbejdspladsen. En af de trends, der er kommet for at blive, er det flotte betongulv. Betongulve har været brugt på arbejdsmarkedet i mange år, da det er praktisk og holdbart. Det er let at gøre rent og kan holde til mere slid end trægulve og gulvtæpper. Dette gør det også til et fantastisk gulv til hjemmet og gør din ugentlige rengøring meget nemmere.

Selvom det klart er den mest praktiske løsning, og samtidig er moderne og flot til ethvert værelse, så er der også nogle problematikker ved denne type gulv. Har du allerede et betongulv, har du måske oplevet, at der er revner, ujævnheder og/eller uønskede plamager på betongulvet. Dette kan skyldes flere ting, og en af de største årsager kan være, at der er blevet sjusket helt fra start, da gulvet blev lavet. Men frygt ej, for det kan sagtens blive reddet! Få nogle professionelle til at slibe betongulvene så plamager slebes væk, ujævnheder udlignes og gulvet bliver blankt, rent og smukt som nyt. Bliv klogere på slibning af betongulv på nettet, hvor du kan læse om de mulige løsninger til et trist og fejlbehandlet gulv. Skal du have lavet et helt nyt betongulv så sørg for, at det får den rette overfaldebehandling. Så undgår du meget slid og snavs i fremtiden og kan nyde den praktiske mulighed, som betongulvet er skabt til at være.