Effektiv Business Intelligence er din vej til faktabaserede beslutninger

Business Intelligence og dataplatform er din virksomheds vej til faktabaserede beslutninger. Tag beslutninger baseret på korrekt data ved hjælp af en skræddersyet bi platform. Det er en effektiv løsning til at få relevant og vigtig data visualiseret, lige når du har brug for det. For effektiv 

Visualisering og konsolidering af værdifuld data

Verden med Business Intelligence er blevet forenklet med et let og hurtigt business intelligence værktøj til effektiv visualisering af data, nemlig Power BI. Power BI giver brugerne værdifuld og relevant data lige når man har brug for det. Du får også et konsolideret overblik over datakilder, og kan søge i data på tværs af afdelinger. Det er derfor nemt at overvåge ydeevne og udvikling indenfor et bestemt område. Her kan man let og enkelt få de data informationer, som man har brug for i det daglige arbejde. 

Denne Business Analytics service er kommet fra Microsoft, og samler rådata fra forskellige kilder som et simpelt regneark på et skrivebord til skybaserede data. 

Her kan du få indsamlet enkel, hurtig, robust og enterprise grade, som efter indsamling kan bruges af ikke-tekniske mennesker til visuelt at analysere og dele data på grund af dens alsidighed. 

Fremtidig kontrol og vurdering af relevante datakilder 

Business intelligence bruger beskrivende analyser til at formulere konklusioner om historisk og aktuel præstation, hvilket giver kontekst omkring ændringer i centrale præstationsindikatorer, som også er kaldet KPI´er. Det er her muligt at få IT support på området for relevant Power BI, som gør at implementeringen bliver en succes for alle typer af virksomheder. Business Intelligence er særligt interessant for store virksomheder, der har store mængder data og en masse medarbejdere, som skal sættes ind i data på samme tid. Det kan være svært at få sat den rette mængde data i system. Med Power BI får virksomheden en genial visualisering over data, lige når man har brug for det. Forretningsanalyse og business intelligence omfatter foreskrivende og forudsigende analysepraksis, som hjælper med at rådgive beslutningstagere om potentielle fremtidige resultater. Både BI- og forretningsanalyse løsninger gør det muligt for interessenter at træffe sikre og hurtige beslutninger, og disse bør ses som komplementære til hinanden.

Forbind Power BI direkte til datakilder 

Virksomheder der forbinder intelligent Power BI direkte til datakilder, såsom applikationer og datafiler, øger chancen for at deres analytiske data miljø ender uden komplikationer. Risikoen og komplikationerne øger muligheden for at skalere forretningen af ​​det analytiske miljø.

Over tid kan det få stor betydning for forretningen, da der sker mindre spildtid og færre økonomiske fejl ved brug af korrekt data. Business Intelligence som er korrekt implementeret hos en virksomhed, hjælper med at indhente den rigtige mængde data på det rigtige tidspunkt uden fejl.