En guide til din næste nedrivning

Der bliver udført et hav af nedbrydninger hver eneste dag landet over. Opgaverne er mange, og omfanget er stort. Det kan være hele bygninger, der skal rives ned for at kunne bygge ny beboelse. Det kan være en enkelt væg i det private hjem, der skal give bedre plads. Uanset opgavens omfang, så skal man være sikker på, at nedbrydningen foregår på sikker og professionel vis, og derfor kan det være smart at tilkalde et nedbrydningsfirma. Hos P. Olesen nedbrydningsfirma kan man få den specifikke nedrivning, man ønsker – med det højeste sikkerhedsniveau.

Nedrivning af bygningsværker 

Alle bygningsværker har en forfaldsdato. Fra det øjeblik en bygning står, ældes det. Derfor vil det være helt naturligt, at de på et tidspunkt skal rives ned, så der skabes plads til ny bebyggelse, åbne byparker eller andet, og her er assistance nødvendig. P. Olesen A/S har erfaring med totalnedrivninger, hvad end det er en boligblok, en silo, en bro, et forsyningsværk eller noget helt femte. Der er da også 50 års erfaring at trække på, hvilket gør, at det er de færreste opgaver, der er nye. Derudover er miljøet et kerneelement for firmaet, som hver gang tager særligt hensyn til vores klode, når de foretager deres nedrivninger. 

Renoveringen 

De fleste har kigget på en væg i deres hjem og drømt om, hvordan det ville se ud, hvis man rev den ned. Man kan se det store køkken-alrum forme sig for sine øjne. Man kan se de to små værelser blive til en lys stue. Eller det lille badeværelse på 2. sal få sin egen badeniche. Alle disse tanker er blot starten på den næste renovering, der kommer til at give dig den plads og den æstetik, som du ønsker. Men selvom renoveringsarbejdet er et noget mere håndgribeligt job, så er de indvendige rydninger en stor mundfuld både for kroppen, sikkerheden og det endelige finish. Mens få selv griber hammeren, handler det altså for de fleste om resultatet. Og resultaterne bliver som oftest flottest, hvis man lader erfarne folk klare opgaverne. Når du hyrer et firma, er der selvfølgelig samarbejde i forhold til design og deadlines, så du har stadig en finger med i spillet.

Hvad kræver en nedrivning? 

En nedrivning kræver planlægning og tilrettelæggelse. Derfor skal man gerne gennemgå konstruktionen, før man påbegynder arbejdet. Den, som projekterer en nedrivningsopgave, har pligt til at udforme projektet på sådan måde, at nedrivningen kan ske sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. Alt dette er selvfølgelig noget, som eventuelle nedrivningsfirmaer tager hensyn til.