Stærk IT-infrastruktur med WorkPoint 365, Microsoft 365 og Power Apps

En stærk IT-infrastruktur med effektiv og sikker kontraktstyring, projektstyring, sagsstyring er en nødvendighed for mellemstore og store organisationer. En fremtidssikret platform skal være med til at give fremtidige projekter mere effektive, samtidig med at interne medarbejdere bedre kan fungere i teams. Med en skræddersyet IT-løsning kan din organisation tage værdifulde beslutninger baseret på rigtig data. Med en stærk it-infrastruktur kan medarbejdere let kommunikere indbyrdes og med kunder og leverandører. En IT-infrastruktur indebærer områder som mailsystem, arbejdsprogrammer, apps og meget andet. 

På markedet findes der stærke teknologier som hr-styring, leverandørstyring, kontraktstyring, projektstyring og digital signatur. Teknologierne Microsoft 365, WorkPoint 365 og Power Apps kan bistå virksomheder til en forbedret og automatiseret IT-infrastruktur. En digital transformation i form af bruger adoption skal hjælpe brugerne med at træffe sikre beslutninger på baggrund af valid data. 

WorkPoint 365 hjælper virksomheder med IT-løsninger 

WorkPoint 365 understøtter forretningens behov for dokumenthåndtering, struktureret data og vidensdeling. Et team internt skal kunne fungere og anvende data på den mest hensigtsmæssige måde. Med den nyeste teknologi skabes forbindelser på en effektiv måde. 

Med WorkPoint 365 får du effektiv on- og off-boarding med automatiske slette rutiner, og så undgår du som organisation at data kan havne mellem to stole, da HR-processen sker automatisk, og et kompatibelt system som også tager højde for de følsomme GDPR oplysninger. 

Microsoft 365 er med de klassiske Office-programmer ofte introduceret i mange brancher. Det giver derfor god mening at supplere med WorkPoint, som optimerer udnyttelsen af de mange værktøjer, der ud over den velkendte Office-pakke er en del af Microsoft 365.

Power Apps er fremtidssikret it-løsning til virksomheder 

PowerApps giver brugerne mulighed for at oprette moderne mobil apps, der kører på Android, iOS, Windows. 

PowerApps anvendes som mobilapp, og historisk set har udviklingen af mobilapps involveret at skabe apps til hvert operativsystem. Dette tredobler i det væsentlige dit udviklingsarbejde, tredobler dine supportomkostninger og øger de udviklingsressourcer, du har brug for til at oprette forretningsapps. Det er genialt i forhold til et arbejde på farten, eller let og hurtig adgang over telefonen, steder hvor computeren ikke er tilgængelig. Det øger både graden af effektivitet, men også den overordnede kvalitet. 

Med Power Apps Mobile Apps kører alle de Power Apps, du opretter, gennem Power App-appen. Det tager sig af forskellene mellem operativsystemerne og giver dig bare mulighed for at køre dine apps. Power Apps kan integreres til virksomhedens data platform (Common Data Service) eller til virksomhedens forskellige interne og eksterne online datakilder, som f.eks. SharePoint, Excel, Microsoft 365, Dynamics 365 og SQL Server.