Læringsplatformen Fuse er designet til digital læring for ansatte

Fuse er en anerkendt læringsplatform, som kan tilgås direkte på mobilen, og giver gode forudsætninger for at lære på farten eller lige når man ønsker at tilgå materiale. En velintegreret læringsplatform hjælper dig med at udvikle dine kompetencer til dit arbejde, eller selvudvikling indenfor inspirerende og motiverende områder. En digital læringsplatform kan være et stærkt værktøj for virksomheder at bruge, til netop at engagere og motivere sine ansatte. En læringsplatform taler direkte til Maslows behovspyramide, hvor vi moderne individer ikke blot bliver motiveret af løn i dag, men i langt højere grad af ting som kan udvikle os selv, og give os et stærkere fundament psykisk. 

Nemmere onboarding med implementering af smart e-læringsplatform 

HR ansvarlige kan have stor gavn af en e-læringsplatform som Fuse, der kan give bedre mulighed for at onboarde nye medarbejdere. Onboarding af nye medarbejdere er en stor udgift for virksomheder, og denne udgift kan nedskæres med en digital læringsplatform, som kan være skræddersyet til forskellige afdelinger i en virksomhed. Nyansatte ved hvor svært det kan være at tilpasse sig nye arbejdsområder, og ved at der skal investeres mange kræfter og en stor mængde energi i starten af sin tid. Ved at kunne tilgå en veletableret onboarding proces, har man fået nogle redskaber til at håndtere helt nye forretningsområder. 

Du har samtidig med en læringsplatform mulighed for at lære på de tidspunkter der giver bedst mening for dig som individ. Med læringsplatformen vælger du selv emne og tidspunkt for hvornår du ønsker at lære. Læringen er på den måde altid tilpasset dine behov.  

Digital læringsplatform giver medarbejderen frihed under ansvar

Med en digital læringsplatform kan du som bruger tilgå platformen fra tid til anden, og lige når det passer ind i skemaet. Med en digital læringsplatform kan du tilgå relevant undervisningsmateriale direkte på mobilen eller på computeren, lige når det passer dig. Du slipper altså for at skulle deltage til et kursus, som er bestemt med tidspunkt og placering, hvor du ikke helt er sikker på udfaldet og den læring som du ønsker at modtage. 

Det giver øget frihed under arbejde, men stiller samtidig krav til modtagerens håndtering af læringen. Det er frihed under ansvar, som giver medarbejderen bedre mulighed for at tilpasse undervisning direkte til din arbejdskalender. Det giver en hybrid løsning for ansatte i en virksomhed.

Direkte i læringsplatformen kan man oprette og dele viden med andre, så de kan se, lytte eller læse den viden, lige når det passer vedkommende. ET LMS Learning Management System kan hjælpe dig med at dokumentere, tracke, automatisere træning og vidensdeling kolleger imellem. Det er en enkelt måde hvorpå man kan tilegne sig helt ny viden.