Få mere plads i din bolig med en tagkvist

En tagkvist eller altankvist kan forbedre din bolig markant

Mere lys og bedre indretningsmuligheder med tagkviste

Hvis I savner mere plads eller måske bare en bedre udnyttelse af jeres loftsetage, kan en tagkvist være løsningen. Med en tagkvist kan I både få flere kvadratmeter og et rum, som er meget nemmere at møblere hensigtsmæssigt – oveni kan en tagkvist også give mere lys i det rum, hvor den bliver installeret og endelig kan en tagkvist eller altankvist gøre din bolig mere attraktiv og dermed potentielt øge værdien.

En altankvist kan give uderum med udsigt og privatliv

Hvis I ikke har brug for mere plads indenfor, kan I i stedet for en tagkvist vælge at få lavet en altankvist, som kan give et skønt uderum, hvor I kan sidde og nyde udsigten over kvarteret. En altankvist kan fx etableres i forbindelse med soveværelset eller en stue. Bor I i lejlighed, kan en altankvist gøre en kæmpe forskel, fordi I får et uderum, der er helt jeres eget, hvor I kan nyde solen ugenert og stille en krukke med krydderurter til madlavningen eller måske en blomsterkrukke, som I kan nyde synet af indefra stuen.

Søg eventuelt professionel rådgivning til at træffe det rigtige valg af kvist indefra

Når du skal etablere en tagkvist eller altankvist, er der mange ting, som du skal forholde dig til. Blandt andet størrelsen og udformningen på kvisten, typen af kvist, materialer – fx vinduestype, tagbelægning og øvrige materialer etc. Det kan derfor være en god idé at søge professionel rådgivning hos nogle, der har erfaring med den type opgaver.

Tagkviste fås både præfabrikerede og skræddersyede. En tagkvist kan højne æstetikken på dit hus, men den kan desværre også gøre det modsatte, fx hvis proportionerne ikke er rigtige i forhold til huset eller hvis udformningen af kvisten ikke passer til husets stil. Hvis æstetikken er vigtig for dig, skal du måske lade Arensbach stå for din tagkvist eller altankvist. Arensbach er en moderne entreprenørvirksomhed med adresse i Århus V. Hos Arensbach har de altid fokus på æstetikken.