Udnyt boligen til fulde med en tagterrasse

En tagterrasse vil ikke kun skabe flere kvadratmeter at boltre sig på – det giver også øget livskvalitet

En tagterrasse er – som navnet antyder en terrasse, der er hævet fra jorden og i stedet placeret på taget. Fra den sidste etage i huset eller bygningen har man adgang til terrassen, som kan nydes på samme måde som en traditionel tagterrasse. Her kan man holde hyggelige sammenkomster, plante alverdens blomster og planter, nyde solens stråler og ikke mindst få et tiltrængt afbræk.

Til både husejere og byboere – tagterrassen er for alle

Tagterrasser henvender sig både til husejere, som ønsker at udbygge deres hus med ekstra kvadratmeter. Det er særligt smart på grunde, hvor der ikke er meget plads til at anlægge en normal terrasse. Det kan naturligvis også være, at man slet og ret har et ønske om at udnytte huset bedre.

Den er også relevant for folk, der bor i lejlighed. Her vil tagterrassen typisk deles af alle beboerne i en opgang eller bygning. Alt efter bygningens størrelse og tagets konstruktion er der mulighed for at bygge en stor eller lille tagterrasse. Hvis økonomien og pladsen er til det, kan man endda supplere med et drivhus eller jacuzzi – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.
En tagterrasse er eftertragtet og unik, så den kan tilmed øge værdien af boligen, når først den er betalt og monteret. Beboerne kan både nyde de goder, der følger med terrassen, ligesom de kan se frem til, at investeringen tjener sig selv hjem – en win-win situation.

Tagterrassens opbygning: Hvad kan lade sig gøre?

Det kræver selvsagt et indgreb i bygningens oprindelige konstruktion, hvis man vil etablere en tagterrasse på en eksisterende bygning. Hvis man bygger helt nyt, kan man dog indtænke opbygningen af tagterrassen fra starten.
Det kan være en kompliceret opgave at tilføje en terrasse til et eksisterende byggeri, dels fordi taget skal være stærkt nok til at bære den nye konstruktion, og dels kan der være udfordringer ift. hældende tage. Det er derfor en god idé at konsultere en fagmand, der er specialist i tagterrasser.

Få pris på din nye tagterrasse en

Aalborg Altan er en af de virksomheder i Danmark, som kan sit kram, når det kommer til tagterrasser. De har mange års erfaring med at montere både altaner og tagterrasser, der holder og ikke mindst ser godt ud. Vil du have et godt tilbud på din nye tagterrasse, er Aalborg Altan et godt sted at henvende dig.