Find det helt rette spejl til badeværelset med denne guide

Der er mange forskellige ting, der har en stor betydning for, hvordan indretningen på dit badeværelse ser ud. En af dem er det spejl, som skal hænge over vasken. Dette kan nemlig være med til at gøre badeværelsesindretning super flot – læs videre her for at finde ud af, hvordan du finder det helt rette spejl.

Skal der være lys i?

For at kunne finde det helt rigtige spejl til dit badeværelse, kan det være en god ide at overveje forskellige ting. DU kan blandt andet overveje, om dit nye badeværelsespejl skal have indbyggede LED-lys i sig. Dette vil ikke kun se super flot ud, men vil også være ideelt, hvis du skal barbere dig eller lægge makeup foran spejlet. Så er du nemlig sikker på, at der er godt lys.

Du kan finde Danmarks nok største udvalg af spejle online her. Her vil du også kunne finde et stort udvalg af spejle med LED-lys til dit badeværelse.

Overvej spejlets form

Langt de fleste har et spejl som er firkantet på deres badeværelse. Dette kan selvfølgelig også være enormt pænt – det behøver dog ikke nødvendigvis være den løsning, som du vælger. Du kan nemlig også overveje, om du faktisk skal have et spejl, som måske er rundt, ovalt eller noget helt tredje.

Dette kan være med til at skabe lidt mere dynamik i badeværelsets indretning, så det bryder de rene linjer en smule. Overvej også, om spejlet skal have en kant i farve. Dette vil nemlig også være noget, der kan give badeværelset lidt mere farve og liv, hvis indretningen lige nu er en smule for simpel i forhold til resten af dit hjem. Det handler faktisk bare om at overveje, hvad du synes ville passe bedst ind. Dette er altså guiden til at finde det helt rette spejl til badeværelset.