Udnyt hver en kvadratmeter i et længehus

Et længehus kan give optimal udnyttelse af pladsen

Skal I have nyt hjem? At flytte er for mange en stor beslutning, og der kan være mange følelser på spil. Hvor vil vi gerne bo? Skal vi blive i det område, som vi kender og er glade for, eller skal vi prøve noget nyt? Hvad er det vigtigste for os, når vi kigger på nye steder? Gode indkøbsmuligheder? Gode skoler og daginstitutioner? Sportsfaciliteter eller måske naturoplevelser lige udenfor døren.

Et er beliggenheden. Noget andet er selve boligen. Måske skal huset og haven byttes ud med en lejlighed eller omvendt. Lejligheden er blevet for trang, og I vil gerne have både mere plads og have. Hvis det sidste er tilfældet, trænger en række nye spørgsmål sig på. Nyt eller gammelt? Moderne eller mere traditionel stil? Et eller flere plan? Svarene på alle disse spørgsmål afhænger naturligvis af jeres smag og praktiske behov. Nogle vil helst være fri for trapper, og andre foretrækker huse i flere plan. Nogle er vilde med huse i en stram og enkel stil uden unødvendig udsmykning, og andre er til huse i lidt mere romantisk stil med sprossede vinduer og mange detaljer.

 Længehus, der er indflytningsklart på en dag

Hvis I er på jagt efter et hus i enkel stil med rene linjer og optimal udnyttelse af pladsen, kan et længehus fra Danbox Living være det helt rigtige for jer. Danbox Living i Holstebro tilbyder længehuse som færdigbyggede enheder, der kan være indflytningsklare på bare en dag. Længehusene er 80 kvadratmeter og fås med 1-3 værelser. A2 arkitekterne er samarbejdspartner til Danbox Living på længehuse. Det samarbejde betyder bl.a., at husene er uden spildplads. Længehuse fra Danbox Living har desuden et meget enkelt og stilrent visuelt udtryk. Se plantegninger på forskellige længehuse fra Danbox Living.

Danbox Living tilbyder både helårshuse, fritidshuse og byggeri til erhverv. Deres helårshuse tæller udover længehuse forskudthuse, H-huse og rækkehuse. Helårshuse fra Danbox Living bygges på fabrikken, så I undgår byggerod. Det betyder også, at materialerne ikke bliver udsat for forskelligt vejrlig i byggeprocessen. Materialerne holder sig derfor tørre og sunde.