Gå hverken på kompromis med byggearbejdskraft eller drømme

Uafhængigt af, hvilket projekt du søger hjælp til med boligen, vil der med garanti altid være et firma, der specialiserer sig i netop det. Dermed vil du i hvert fald aldrig komme ud for at mangle nogen til at løse dine udfordringer boligmæssigt. Dog kan det indimellem blive svært at finde rundt i virvaret af firmaer.

Samlet ét sted

Hvis du har mere end blot ét projekt, som du ønsker at få ryddet af vejen på én gang, er det ikke optimalt at skulle hyre tre forskellige firmaer med tre forskellige professioner. Det vil med sikkerhed både ifølge dig selv og håndværkerne være langt mere ideelt at hyre et hold håndværkere fra det samme firma. Udfordring i den sammenhæng vil da kunne være, at håndværkerne skal kunne udføre vidt forskellige opgaver i forbindelse med projektet. På bygliga.dk kan du få løst præcis det problem. Der kan du begynde din søgeproces med at skrive dertil om, hvilken slags opgave du søger arbejdskraft til. Derefter vil du blive kontaktet. Det vil sammenlagt blive til tre tilbud, hvorfra du kan vælge den bedst passende.

Multihåndværk

Bygliga.dk tilbyder både glarmestre, tømrere, murere, elektrikere, entreprenører, blikkenslagere m.m. Du vil næsten ikke kunne finde det håndværksfag, som du ikke kan få hjælp indenfor. Hvis det er et krævende projekt – såsom en tilbygning – vil bygliga.dk altså kunne stille med et hold af diverse håndværkere. Det hold vil som helhed kunne udgøre alt, hvad der skal til for at gøre dine forestillinger til virkelighed. Du vil kunne forvente, at håndværkerne vil skaffe materialerne, og at de regnes med i slutbeløbet. Det eneste krav, der er stillet til dig, er, at du kan forklare dine ønsker, dine krav, og at du kan betale. Det vil selvfølgelig diskuteres forinden projektopstart, hvilken pris der skal betales.

Uforpligtende tilbud

Frygter du i første omgang blot at skrive og informere om den opgave, du ønsker løst, fordi du ikke vil forpligte dig til noget, inden du har set mulighederne? Det er slet ikke nødvendigt, for de tre tilbud, du vil modtage som svar, er fuldkommen uforpligtende. Der vil ikke være nogen tvang, og er ingen af tilbuddene det rigtige for dig, kan I enten i samarbejde tilpasse dem, eller du kan søge videre.

Intet nyligt held? Prøv igen

Har du allerede haft kontakt til en masse andre firmaer a la bygliga.dk, og har du kun oplevet mistet håb og få mulige match med dine drømme? Da kan det være et tegn på to ting: At du desværre bare endnu ikke er stødt på den rette virksomhed, eller at der er noget ved dine krav, der er ude af proportioner. Hvis det sidste er tilfældet, vil du sandsynligvis selv have en fornemmelse af det, og så handler det jo bare om at få det ændret til det bedre. I sidste ende vil et håndværkerfirma og en kunde, der er tilfredse med det samme produkt, være en bedre sammensætning end de to, hvoraf den ene har måttet gå på betydeligt kompromis.