Har du indretningen og det rigtige værktøj i orden?

Er du den heldige ejer af en garage eller værksted? Og kan du også bruge uendelige af timer derude? Så læs med her, hvor vi guider dig til hvorledes du indretter din garage eller værktøjsskur på bedste vis.

Du bør investere i din egen rullende værktøjskommode, så du altid har værktøjet lige ved hånden og ikke skal gå frem og tilbage til værktøjsreolen hele tiden. Derudover skal værktøjet ikke være gemt væk i diverse skuffer, så det er umuligt at finde. Skab et godt overblik, som vil gøre dit arbejde meget nemmere. Et godt tip er at benytte sig af en værktøjstavle, hvor alt værktøjet hænger synligt fremme.

Husk at indrette med en masse lamper, som giver et skarpt lys. Dette giver ligeledes de bedste forudsætninger for at udføre et godt stykke arbejde – uanset om det er skift af dæk eller slibning af entrébænken.

Dit eget lille bilværksted
Holder du af at rode med biler? Så kan du med fordel skrive ”donkraft” på årets ønskeliste. Den uundværlige ting til garagen når der skal skiftes dæk eller lignende.

En donkraft hører til de på fleste professionelle bilværksteder, men der kan altså også være god grund til at investere i din egen. Dette kan eksempelvis være hvis du fikser med mange maskiner i din fritid eller har et landbrug. Det er en investering, som hurtigt kan betale sig.

Samtidig kan donkraften gøre dit arbejde væsentlig nemmere og nogle af dem kan løfte helt op til 25 tons. På denne måde kan du hurtigt selv skifte vinterdækkene, og du er fri for at bestille tid hos bilværkstedet i tide og utide.

Der findes mange forskellige donkrafte på markedet. Dette gælder fx heriblandt luft-, gaffeltruck, hydraulisk, ballon og kaffemølledonkrafte. Undersøg hvad de forskellige kan, og køb efter dit behov.