Hyster truck til de tunge drenge

Hyster truck er et anerkendt og eftertragtet brand inden for truck. Og det gælder både på det danske og på det internationale marked. Hyster truck er en af de største spillere på markedet, uanset om det er gaffeltruck eller en anden slags truck. Hyster truck er altså til de seje drenge –  dem der ikke går ned på kvalitet, komfort og sikkerhed. Men på samme tid er Hyster truck også til alle. Alle der gerne vil have en robust, stabil og effektiv truck på arbejdspladsen.

Hyster truck er et amerikanske mærke, men der produceres også Hyser trucki Europa, og Hyster truck er elsket over hele verden. Fordi Hyster truck også produceres i Europa lever truckene altid op til europæiske standarder og sikkerhedskrav. Og af samme årsag kan de også altid leve op til den store efterspørgsel der er på markedet.

Hyster truck er især blevet populære på grund af deres meget stabile og specielt robuste ydeevne. Herudover er der fokus på førerhuset, da det selvfølgelig skal være behageligt for føreren at betjene en Hyster truck.

Du kan tilkøbe en masse ekstra tilbehør til din nye Hyster truck, ligesom der også er en masse indstillinger inde i selve trucken, som du kan skrue på, så du kan tilpasse trucken til lige præcis dine behov og din specifikke kørestil.

Hos Uniktruck finder du et stort udvalg af kvalitets Hyster truck, som du kan leje eller købe fra ny eller brugt tilstand.

En af de velkendte Hyster truck på markedet er en reachtruck, som er nem at kende, ved at have et sidelæns førerhus. Det gør at føreren har ideelt udsyn, når der skal køres rundt på smalle gange eller mellem reoler på lageret. En reachtruck har ligesom en gaffeltruck to gafler foran, så reach trucken nemt kan stable, løfte og flytte på paller og andet gods.

Uanset hvilken Hyster truck du vælger – reach truck, gaffeltruck eller noget helt andet – så får du en stabil maskine der har indbygget kontravægt, som er med til at gøre trucken sikker at anvende.