Tænk over dette, når du skal finde dine nye entreprenørmaskiner

Det kan være en rigtig stor beslutning, når du skal ud og investere i nye entreprenørmaskiner til din forretning. Hvad end du udlejer, er i bygge- og anlægsbranchen eller skal bruge en maskine til f.eks. landbrug eller drift af skov eller park, så er det vigtigt med den rette model til at løse opgaverne.

Det er det ikke kun fordi, at det er en stor økonomisk beslutning at investere i nye entreprenørmaskiner, men også fordi, det er vigtigt at maskinen er i stand til at løse de tiltænkte opgaver hurtigt og effektivt. For at sikre dig dette, anbefaler vi, at du spørger eksperten.

Tag en snak med en pålidelig forhandler

Den bedste løsning, når du skal have fat i en ny maskine, er at tale med en forhandler, som lider godt at et stærkt renomme. n forhandler, der er pålidelig, vil have seneste nye produktviden og være i stand til at anbefale dig en løsning, ud fra de arbejdsområder og funktioner, du giver udtryk for, er væsentlige for dig.

Måske du allerede har et mærke, som du sværger til? I så fald skal du finde en forhandler, der har dette mærke i sit sortiment. Typisk er der også specialistforhandlere, hvis du som sagt sværger til en bestem producent. Store Mærker som f.eks. Volvo vil stadig have rigt med valgmuligheder, da de producerer forskellige klasser og har maskiner til forskellige brancher. Dermed er det ofte en mulighed at få den helt rette løsning, som forener dit budget med dine krav og ønsker.

En god ide kan desuden være at spørge ind til, hvilke muligheder du har i forhold til at tilkøbe særligt udstyr. En minlæsser kan f.eks. bruges til stakkevis af opgaver, hvis du ikke bare har pallegaflerne, men evt. også kæder, tromle, greb osv.

Husk også at forhøre dig på servicemuligheder samt garanti. Sidst, men ikke mindst, kan du afsøge både brugtmarkedet og forhøre dig hos forhandlere af nye entreprenørmaskiner.