Inspiration til dit nye badeværelse!

Søger du inspiration til dit nye badeværelse, så er der mange spændende ting du kan kigge efter. Hos flottebade.dk har vi alt hvad du behøver til indretning af dit bad.

Inspirerende overflader!

Noget af det, som kan være spændende at kigge på, er de mange flotte overflader og farver, som har vundet indpas på de danske badeværelser, de sidste år.

Det betyder, at du kan indrette dit badeværelse helt individuelt og efter din egen smag. De mange typer af overflader gør det muligt at finde din helt egen stilart, lige som det er muligt at finde inspiration i ting og steder, som du har set rundt omkring i verden.

Nogle af de populære overflader, er i dag for eksempel messing, kobber og andre metal farver, lige som armaturer og tilbehør i sort, også er meget efterspurgt.

Udvalget af klinker til badeværelset, er også vokset meget de sidste år.. I dag er det meget populært med metallignende farver, eller farverige mosaikker og forskellige formater. Eksempelvis seks- eller ottekantede klinker, men også store formater, som 45×90, 120×120, eller sågar 120×240 cm.

Stemningsfuldt badeværelse!

Når du indretter dit badværelse, kan det være at du er ude efter en helt bestemt stemning. Her er lys et vigtigt element, som kan understrege stemninger og atmosfærer. Det kan gøres med spejle med lys, eller lamper på væggen, eller i loftet og som kan dæmpes og indstilles i lys temperatur. Lamper som kan tændes hver for sig, så man ikke behøver at lyse hele badeværelset op.

Har du et spabad, eller et badekar på dit bad, så kan man også skabe en unik stemning omkring sit kar. Det kan gøres med baddufte, musik og lys. Det samme kan gøre sig gældende ved en damp- eller brusekabine. På den måde kan du skabe en oase for dig selv, hvor du for en stund, kan slappe af og løsrive dig fra dagligdagens stress og jag.