Sådan får du dit hjem til at virke mere rummeligt

Savner du mere plads og rummelighed i dit hjem? Så er der en lang række boligforbedringer, du kan kaste dig ud i for at skabe det.

Det er ikke sikkert, at du kan få flere kvadratmeter, men til gengæld kan du sørge for, at du får mest muligt ud af dem, du allerede har.

Mal dine lofter og vægge lyse

Lyse farver skaber mere rummelighed. Hvis du har mange mørke overflader i dit hjem, så får det dit hjem til at virke mindre, end det er. Derfor er det en fordel at bruge flere lyse farver. Det gælder specielt på dine lofter og vægge.

Hvis du har nogle lofter og vægge, der ikke er lyse, så er det værd at overveje at gå i gang med at male. Det får dine rum til at virke meget større.

Brug spejle i din indretning

Der er både store og små ting, du kan gøre for at skabe mere rummelighed i dit hjem. Et enkelt og nemt tiltag er at bruge flere spejle i din indretning. Spejle giver automatisk en fornemmelse af, at et rum virker større.

Der er mange spejle i forskellige former og størrelser, så der er rig mulighed for at bruge nogle i din indretning. Køb her hvis du mangler spejle i dit hjem.

Riv en væg ned

Hvis du har nogle forholdsvis små rum, hvor der ikke er ret meget lys, så er det også en mulighed at rive en væg ned. Det kræver naturligvis, at du har nogle rum, hvor det giver mening.

Hvis du f.eks. har et lille køkken, så er det oplagt at rive en væg ned til din spisestue for at skabe et køkkenalrum. Det gør, at mere lys har mulighed for at trænge ind i dit køkken. Samtidig får du et stort og rummeligt køkkenalrum.