Sådan skaber du mere luft i din indretning

Synes du, at dit hjem fremstår rodet, når du træder ind i det – selvom der egentlig er ryddet op? Så kan det skyldes selve indretningen. Heldigvis findes der mange gode tips til, hvordan du kan opnå et mere luftigt udtryk i din bolig. Læs med videre og få 3 gode tips til, hvad du kan gøre.

Gå minimalistisk til værks

Selvom du måske er stor fan af farver, mixede tekstiler og stilarter, så kan det være en god idé at gå minimalistisk til værks i stedet for. Så væk med alle de unødvendige møbler og nipsting, som du ikke benytter. Ofte har vi mange ting i vores hjem, som vi alligevel ikke ænser et blik i dagligdagen – og så står de blot og samler støv. At indrette på minimalistisk vis vil få dit hjem til at stå snorlige og fremstå indbydende fremfor rodet.

Til stuen kan du for eksempel vælge et smalt tv bord i hvid. Det vil få rummet til at synes større, netop fordi det ikke ikke fylder nær så meget som en massiv egetræsskænk.

Gør brug af højden, når du indretter

Gør du primært brug af gulvet, når du indretter? Så har du sikkert flere tomme vægge, som ikke bruges til noget særligt. Her kan du med fordel hænge hylder op eller købe høje reolsystemer, der kan placeres op af væggen. Ved at udnytte hele din bolig – på gulvet såvel som i højden – så er det meget nemmere at få plads til det hele og bringe rummet sammen som en helhed.

Udvid boligen, hvis det er muligt

Det kan være nødvendigt med en tilbygning, hvis pladsen bare er for trang. Det er om end en løsning, der kræver en anelse planlægning og strukturering at føre ud i livet. Det er dog klart værd at investere i, hvis du har fundet drømmeboligen.