Skil dig ud med specialdesignede møbler

Flere og flere møbler i hjemmet bliver skiftet ud. Vi ønsker ikke længere at vores hjem skal ligne billederne i et IKEA-katalog. Vi vil gerne have en mere unik indretning, som afspejler vores personlige stil frem for den gængse nordiske stil. Vi vælger i stedet at få lavet møbler, der passer til vores til frem for at få vores stil til at passe til de møbler, der allerede findes på markedet. Vi har her samlet nogle af de mest populære specialdesignede møbler, som findes i mange danske hjem i dag.

Plankebordet

Spisebordet har en speciel betydning i de fleste hjem. Det er her hele familien samles efter en lang dag og snakker om stort og småt. Det er her familiehyggen hører hjemme. Spisebordet er derfor i langt de fleste hjem ikke bare det billigste fra IKEA eller Jysk. Mange vælger her at investere i et specialdesignet plankebord, idet man så får muligheden for at designe et spisebord, der passer perfekt ind – både størrelsesmæssigt og naturligvis også designmæssigt. Når man designer et plankebord hos f.eks. planke-bord.dk, kan man nemlig vælge alt fra størrelse og træsort til oliebehandling og bordben. Man kan her skabe det perfekte spisebord til familiens behov.

Garderobeskabet

Garderobeskabet er et møbel, der skal passe til den enkeltes behov – og de klassiske garderobeskabe, som man kan købe rundt omkring, tilbyder blot lidt af det hele, så det virker til at de passer til de fleste. Hvis man dog virkelig ønsker et møbel, der er tilpasset efter ens garderobe, kan man enten investere i et garderobeskab på specialmål eller endda et specialdesignet garderobeskab. På den måde kan man selv bestemme, hvor stort det skal være, og man bestemmer selv, hvor meget af det, der skal bestå af hylder, garderobestænger osv. Det er ideelt, hvis der skal være plads til både hans og hendes – og også hvis der f.eks. også skal være plads til f.eks. håndklæder, sengetøj og lignende.

Specialdesignede løsninger

Har du brug for at få gemt vaskemaskinen og tørretumbleren væk og få lidt mere bordplads? Eller har du brug for mere opbevaringsplads i en ellers lille bolig? Der findes et hav af forskellige møbler, som kan specialdesignes præcis efter dine mål – og det kan være en god investering end at bruge en masse tid på at finde en løsning, som måske ikke er ideel. Du bør derfor lige overveje, om du hellere bør investere i en specialdesignet løsning.