Tilbygning er vejen frem, hvis du drømmer om et større hus

Synes du, at det kniber med pladsen i dit hjem, men er du ikke villig til at flytte i noget større, fordi det simpelthen bare er drømmeboligen? En velegnet løsning i det tilfælde vil være at bygge en tilbygning. I det følgende kan du læse om nogle af de overvejelser, du bør gøre dig, hvis du går med tanker om en tilbygning.

Undersøg dine muligheder

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad der egentlig kan lade sig gøre. Du skal søge byggetilladelse hos kommunen, uanset om du bygger om, bygger nyt eller udvider boligens areal. Inden du kan gå i gang med projektet, er det derfor nødvendigt at søge om en byggetilladelse hos kommunen.

Gør dig nogle tanker omkring tilbygningens stil

Det kan tage et stykke tid, førend du får svar på, hvorvidt tilbygningen kan lade sig gøre eller ej. Du kan med fordel bruge ventetiden på at gøre dig nogle tanker omkring tilbygningen.

  • Hvor skal der bygges til henne på grunden?

  • Skal tilbygningen være i samme stil som boligen, eller ønsker du en tilbygning der rent stilmæssigt skiller sig ud?

  • Hvilke materialer skal tilbygningen laves af?

Brug tid på at finde de rette entreprenører til projektet

Har du fået en byggetilladelse af kommunen til at udvide boligen med en tilbygning, så find entreprenører her, der kan hjælpe dig med projektet.

Her er et par fordele ved at alliere dig med entreprenører til dit byggeprojekt:

  • Det er samme entreprenørfirma, der er ansvarlige for byggeriet fremfor flere personer fra adskillige firmaer, hvorfor der opstår færre kommunikationsfejl.

  • Entreprenørerne har det fulde overblik, så det hele foregår mere glidningsfrit.

Det er vigtigt, du bruger tid på at finde de rette entreprenører, som har de rette kompetencer og kvalifikationer til at realisere lige netop dit byggeprojekt.