Tre gode råd til at gøre din bolig mere værd

malermester-TR i Herlev

I tiden under corona har der været meget mere gang i boligmarkedet, end man overhovedet kunne drømme om. Der er blevet solgt og købt boliger i hele landet, og et sådant salg kan kalde på et fundamentalt spørgsmål om, hvordan man optimerer boligens værdi, så man får den højest mulige pris ud af salget.

Det kommer vi her med tre gode råd til.

Råd nr. 1: Få malet huset udvendigt og indvendigt

Det er tit førstehåndsindtrykket, der er afgørende for, om en potentiel køber får lyst til at købe boligen. Et godt førstehåndsindtryk har den effekt, at boligen fremstår velholdt og hjemlig, og det er især disse kvaliteter, som er essentielle, når det handler om at skabe en tryg og troværdig følelse hos køberen. For et hjem er det mest private, intime og livslange valg, når det handler om høje investeringer i livet. Dette førstehåndsindtryk kan skabes ved at hyre en professionel maler som for eksempel malermester-TR i Herlev. Junglen af malere er dyb og stor, så her kan det betale sig at tjekke den pågældende malers website ud og læse kundeudtalelser og anbefalinger.

Råd nr. 2: Gør hjemmet friskt med nymalede møbler

Udover at trappen, væggene og dørkarmene kan få en god tur med malerpenslen af en professionel maler, kan hjemmet også fremstå mere indbydende og friskt med nymalede møbler. Har man nogle møbler, der hænger lidt med næbbet efter mange års brug og almindelig slitage, kan man med fordel give dem en god gang maling. Dette gør, at det virker som et hjem, hvor man kærer sig om sine ting. Dette giver igen en god signalværdi til potentielle købere om, at man også har kæret sig om sit hus i den tid, hvor man har boet der.

Råd nr. 3: Vælg en maler, der afser god tid

Når hjemmet skal friskes op af en maler, er det vigtigt at vælge en maler, der afser god tid til opgaven. Hermed er man sikret, at alle detaljer bliver malet. Malerarbejdet bliver mere præcist, og der vil derfor ikke være grimme malerpletter efter endt opgave. Det kan virke som en mindre ting, men tiden kan gøre rigtigt meget for, om boligens værdi kan hæves af sælgeren på en troværdig og kvalitetsmæssig forsvarlig måde. Hvis de potentielle købere tillægger det stor værdi, at de kan flytte direkte ind i et velholdt hjem, er en investering i godt malerarbejde det bedste, man kan prioritere for at hæve boligens værdi.