Vælg den rette byggegrund på Sjælland til dit drømmehus

At bringe dit drømmehus fra tegnebræt til virkelighed starter med at erhverve en byggegrund, hvorfra cirkusset med gravearbejde, håndværkere, elektrikere mv. begynder. Grundkøb kan være en uoverskuelig proces, både hvad angår det juridiske med at sørge for, at dokumenter som skødet er i orden, men også hvad angår at vælge den rette udstykning til at starte med.

Find en byggegrund til salg på Sjælland

Søger du en byggegrund til salg på Sjælland, er markedet for tiden rigt på østsjællandske grunde nær Jyllinge sydvest for Ølstykke samt andre steder omkring Roskilde Fjord. Er du til sinds at bo en kort køretur fra København og stadigvæk være nær naturen, kan du allerede i dag begynde at lede efter den udstykning, der behager dig bedst – og få byggemodnet grund.

Lad ikke prisen overraske dig

Hvad så med det juridiske, ingen husejere in spe ønsker at forholde sig til? Hos sælgere af byggegrunde er der ofte en strømlinet proces omkring køb af grund på Sjælland eller andre steder. Bl.a. sørger de for, at den endelige pris for en given grund bliver overskuelig, fx ved at lade tilslutningsafgiften indgå i grundprisen, så at få forsyning ikke bliver et problem i sig selv.

Få gratis advokatberigtigelse

Føler du behov for at have en advokat med inde over købet, der får processen til at løbe som smurt, kan du være så heldig at få gratis advokatberigtigelse med i købet. Derved sikrer du, at den formelle overdragelse af grunden ikke volder hovedpiner, og du kan starte byggeriet.

Ønsker du et arkitekttegnet hus?

Ønsker du at få dit helt eget hus bygget fra grunden, kan du hos flere byggefirmaer blive sat over for en kyndig arkitekt, der kan hjælpe dig med at nedfælde dine ønsker og drømme på papir i form af en grundplan. Materialevalg, stil og design bliver således helt op til dine luner.