Få en flot have til sommer

Foråret er over os, og det er nu danskerne begynder at gå i haven. En hver husejer drømmer om en smuk have med flotte bede og en stor terrasse. Hvis du skal nå at plante et nyt staudebed, er det nemlig nu det skal gøres, hvis haven skal nå at blomstre til sommer.

Her får du nogle tips til hvordan du kan gøre din have forårsklar.

Terrassen er et vigtigt element i haven

En stor og flot terrasse med plads til både grillen, spiseområde og liggestole er vist noget de fleste danskere drømmer om. Så hvis du går med drømmen om at bygge en terrasse, er det bare med at komme i gang. Hvilke materialer du skal bruge til at bygge din terrasse, kommer meget an på hvilke behov du har, og hvor meget vedligeholdelse du vil lave fremadrettet. En træterrasse kræver lidt mere vedligeholdelse end fliser, da den jo skal males med træbeskyttende maling eller olie. Det kan være en god ide at gå til en virksomhed, der ved noget om terrasser, og dermed har specialiseret sig indenfor faget. Hvis du leder efter smukke planker til en træterrasse, kan du finde mere information her.

Vælg dine blomster og planter med omhu

Når du skal til at plante dine bede og plantekasser, er det vigtigt at vælge de helt rigtige blomster. Her er det en god ide at vælge forskellige blomster, der blomstrer på forskellige tider af året. Når man sidder ude i sin have, er det nemlig dejligt at kunne kigge på blomster, lige fra forårets begyndelse og helt til sensommeren er slut.

Hvis man ikke har styr på blomster, kan det være en god ide at tale med en ekspert. Der findes masser af planteskoler, der gerne vil hjælpe dig med at vælge de helt rigtige blomster, der passer lige præcis til dit behov.