Sådan virker en fugleskræmmer

Sådan virker en fugleskræmmer

Sådan virker en fugleskræmmer ved at være placeret der, hvor det er nødvendigt. De livagtige fugleskræmmere bevæger sig i vinden, hvilket holder skader fuglene væk. Så ønsker du ikke skade fugle omkring huset eller eksempelvis på dine marker er fugleskræmmere en effektiv løsning.

Sådan virker en fugleskræmmer i forskellige varianter

Det er muligt at finde flere effektiv fugleskræmmer varianter, som kan afhjælpe dit skade fugle problem. Der er alt fra livagtige fugle til opstilling, svævende fugle til ophæng på tage eller skræmmekanon til marker.

 

Herunder vil der gives en kort beskrivelse af de enkelte fugleskræmmer varianter, du kan finde flere informationer på diverse hjemmesider.

Sådan virker en fugleskræmmer til opstilling

Fugleskræmmer til opstilling kan fås i forskellige varianter, som er meget livagtige og er en tro kopi af den oprindelige fugl. Det er blandt andet muligt at købe fugle, som en ugle, svane, fiskehejre eller stork. Disse type fugle er til opstilling, enten via et spyd der stikkes i jorden, opfyldning af vådt sand i soklen der er på fuglen. 

 

Nogle af fuglene kan også benyttes til pynt i haven eller i søen, hvor det kan give lidt liv i haven. Det er også muligt at benytte fuglene til jagt, hvor de kan benyttes som lokkefugle. De kan give ro på reviret og gøre dine andre lokkefugle mere synlige.

Sådan virker en fugleskræmmer til ophæng

Flere virksomheder benytter sig af disse type fugleskræmmere, da skade fuglene kan være chikanerende for virksomheden.

 

Fuglene til ophæng bliver placeret på bygningens tag, hvor den bliver spændt fast på en teleskopstang. Vær opmærksom på om teleskopstangen medfølger, da det ikke er tilfældet ved alle forhandlere. Når den er blevet spændt fast flyver fuglen rundt, så andre fugle holder sig væk.

Sådan virker en skræmmekanon

En skræmmekanon er kun til anvendelse udendørs og der skal benyttes høreværn, når kanonen skal opstilles. Skræmmekanonen er til opstilling på marker for, at holde fugle eller andre skadedyr væk fra afgrøderne. Skræmmekanonen afgiver høje skud, som holder fugle, vildt og andre dyr væk. 

 

Til skræmmekanonen skal der anvendes gas. Læs informationerne på de enkelte skræmmekanoner, da det er forskelligt, hvilken type gas der skal anvendes.