Få inspiration i Køge til dit næste hus- og haveprojekt

Mangler du at påbegynde et projekt? Eller måske synes du, der mangler et eller andet i haven? Frygt ej, for her får du 3 inspirationskilder til dit næste projekt – både i Køge, men også helt generelt. For haven må jo gerne stå klar, når sommerdagene begynder at tage fat, og man næsten bruger mere tid i haven end inde i huset.

Besøg de forskellige havecentre i Køge

Hvis du ønsker noget nyt til din have, er det ideelt, hvis du besøger de forskellige havecentre i Køge. I Køge kan du nemlig finde en masse havecentre, som tilbyder en masse inden for hus og have, og derfor finder du helt sikkert også noget, som du mangler i din have. Eller blot finde inspiration til dit næste projekt, som du kan gå og overveje lidt endnu.

Få inspiration af slotshaverne

Ligeledes kan du få inspiration af de mange slotshaver- og parker i Køge og nær liggende områder og byer. Tag en gåtur i de smukke parker og se hvilke blomster, planter og andre ting, der fanger dit blik. Måske finder du din næste yndlingsplante, som du bare må have fingrene i? Det er ikke til at vide.

Hvad passer til din have?

Inden du går alt for godt i gang, er det også vigtigt, at du overvejer, hvad der passer til din have. Måske passer en flot, hvid bro eller måske en stor stenfigur ikke ind i din lille have. Du bør derfor være realistisk og ikke tænke alt for stort. Selvom du for eksempel besøger et havecenter, behøver du nødvendigvis ikke at købe noget ved første øjekast. Det er blot, så du også kan få inspiration til din egen have.

Det var 3 mulige inspirationskilder til dit næste projekt i huset eller i haven.