Gå ikke på kompromis med størrelsen: Køb et havebord med udtræk

Når du skal købe et havebord, er der mange faktorer, der har betydning. Derfor er det selvfølgelig også et valg, du skal træffe med største omhu.

Er du ikke sikkert på, hvad du skal have i fokus, når du skal vælge dit havebord? I så fald er det vigtigt, at du ikke blot kaster dig hovedkulds ud i det. Derimod skal du sætte dig grundigt ind i, hvad du skal vælge ud fra, så du er sikker på at træffe en god beslutning.

Alt for mange går på kompromis med størrelsen

Et aspekt, som rigtig mange desværre går på kompromis med, er størrelsen. I mange tilfælde skyldes det, at de ikke tror, at det er nødvendigt for dem at have en stor størrelse. Det er en skam, at de tænker sådan, for ofte forholder det sig nemlig stikmodsat.

Hvis vejret er dejligt, har man naturligvis lyst til at invitere familie og venner forbi i ny og næ. Skal man gøre det, er man også nødt til at have et bord, hvor man kan sidde samlet. Derfor er det rigtig vigtigt, at man ikke går på kompromis med størrelsen af havebordet.

Ønsker du ikke at have et alt for stort havebord stående, fordi det fx kun skal bruges af to personer til dagligt? I så fald er det naturligvis oplagt, at du vælger at gå efter et havebord med udtræk. Med et sådant havebord kan du blot forlænge det, når der er behov for det.

Vælg et havebord, der kan tåle vind og vejr

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har et meget skiftende vejr i Danmark. Derfor er det også nødvendigt at købe et havebord, der kan tåle at stå ude, uanset om det regner, sner eller om solen skinner.

Langt de fleste haveborde kan klare lidt af hvert. Desværre er det dog ikke noget, der er gældende for alle. Derfor er det også vigtigt, at du ikke går på kompromis med dette aspekt af dit køb. I hvert fald ikke, hvis du vil undgå at skulle stille det indenfor, når vejret er dårligt.

Hertil er det også værd at notere sig, at der er stor forskel på, hvor meget vedligehold de kræver. Ønsker du ikke at brug for meget tid på vedligeholdelse, skal du derfor vælge et bord, der er blevet produceret i materialer, der er enten helt eller delvist vedligeholdelsesfrie.