4 ting du overser, men som du altid kan bruge på kontoret

På kontoret er der mange små artikler, man skal huske at have styr på. Det er ting, som man oftest mangler, eller også glemmer man at købe det, når man er løbet tør. Og pludseligt står man ogsbruge det, men så har man det ikke. Det er sindssygt irriterende. Derfor har vi lavet en lille liste, så du kan få tjekket op på, om du har dem. Og hvis du ikke har, så kan du bruge det som en lille indkøbsseddel. For du får helt sikker snart brug for dem.

Elastikker

De små gummibånd har man altid brug for. Det ene tidspunkt kigger man i skuffen, og den er fyldt med dem. Så kigger man ugen efter, og pludselig er de allesammen væk, og man har ingen anelse om, hvordan de allerede er væk. Få derfor styr på, om du har nok, for ellers er det på tide at anskaffe sig nogle.

Kuglepenne

Igen er det en af de ting, som man føler, der er fyldt op med, og lige pludselig, så har man ikke flere. Det er sikkert fordi at folk låner dem, men så får de ikke lige givet dem tilbage. Kuglepenne skal altid bruges, når man lige skal notere sig småting, og det er derfor en vigtig ting at have nok af.

Hæfteklammer til hæftemaskinen

På kontoret skal der holdes styr på papirerne, og det bliver derfor jævnligt gjort brug af hæftemaskiner. Problemet er bare, at man glemmer at holde styr på, hvor mange hæfteklammer man har tilbage. En dag har man printet over 100 sider, som skulle have været hæftet sammen, men man er selvfølgelig løbet tør for klammer. Få derfor styr på om du har nok.

Printerblæk

Du har lige sat en ordentlig udskrivning i gang. Den er næsten færdig, og pludseligt får du en fejlmelding. Der er ikke mere blæk. Og de sider som er udskrevet er lidt slørede i teksten. Man er derfor nødt til at starte med at printe forfra. Men man har selvfølgelig ikke flere patroner til printeren. Og af den grund kan man ikke komme videre med dagens arbejde. Det er en forfærdelig situation. Få derfor styr på, om i har nok på kontoret.

Vi håber, at du kan bruge listen til noget. Det er i hvert fald ting, som vi selv kan være trætte af at mangle. Og vores indtryk er, at det er det samme for andre. Få som sagt derfor tjekket op på tingene.