En guideline til din næste fliseskærer

fliseskaerer-carl-ras-vaerktoej

Udover lægning, limning og fugning er dette gulvbelægning særligt vigtigt til præcis skæring. Dette virker kun, hvis du har det rigtige værktøj. Med en fliseskærer, kan du skære alle slags fliser. Om end det er til din nye terrasse, havetrappe eller hvad du ellers nu er i gang med at bygge derhjemme. Det er værd i hvert fald at få flere oplysninger om de forskellige typer og med forskellige modeller, og også for at sammenligne priserne på de maskiner.

Spørgsmålet om den rigtige fliseskærer afhænger af, hvad du planlægger. Selvfølgelig har professionelle håndværkere eller hobbyfolk, der gerne vil skære fliser regelmæssigt, brug for en anden enhed end folk, der kun ønsker at lægge gulvfliser på badeværelset en gang. I det forrige tilfælde giver en elektrisk flisekærer mening, nok i det andet eksempel, en håndbetjent version.

 

MANUEL FLISESKÆRER ELLER ELETRISK FLISESKÆRER?

Den normale fliseskærer er en af ​​de håndbetjente enheder. Den består af et hårdmetal, som er meget skarpt, og en håndtag, der bruges til at presse metal ned. For at stabilisere snittet og dermed give en præcis snitkant har han også en skinne. Selv om navnet “tile cutter & ldquo; Det er ikke muligt med disse værktøjer at skære gennem fliserne i et stykke. Stedet, et brudsted langs hvilken flise er endelig brudt kun opstår.

De elektroniske fliser kuttere, to forskellige typer er igen skelnes. I den første variant styres enheden manuelt. Den anden model indeholder et bord, hvor fliserne skæres. Mens klingen er lavet af metal med håndbetjente skærende tilbehør, elektriske apparater bruger en diamant klinge meste.

 

STØRRELSEN AF OMRÅDET

Yderligere spiller spørgsmålet om størrelsen af ​​det område, der skal flisebelagt, en vigtig rolle i udvælgelsen af ​​flisen skæreværktøjet. Jo større området er, desto flere fliser skal du bruge, og jo mere omfattende er det nødvendigt at klippe. Derfor skal dit værktøj være af tilsvarende høj kvalitet, hvis du vil lægge fliser på et stort område. Kedelig skærearbejde er meget trættende og tidskrævende med en håndbetjent flisereskærer. Med mindre overflader er en sådan kniv imidlertid tilstrækkelig. Når du køber, at transport af værktøjet er at klare sig godt og forbliver sikkert på sporet.