Kend din skruestik

skruestik-carl-ras-vaerktoej

Hvilken skruestik er bedst?

En skruestik er bedst, hvis den passer til din arbejdsopgaver. Der findes mange forskellige skruestikker, og der er også mange forskellige typer arbejdsopgaver, så der er rigtig mange skruestikker, der passer til dig. Hvis du ikke ved, hvilken en skruestik passer til dine arbejdsopgaver, kan du altid få en rådgiver til at hjælpe dig.

Hvad koster en skruesokkel?

Afhængigt af kvaliteten på din skruestik vil prisen også afspejles. Du skal afdække dit ejet behov for værktøjets brug inden du kan vælge prisklasse. Skal du fx bruge det til at holde store og tunge elementer fast eller er det tiltænk kun at skulle bruges til at fastholde mindre lette materialer. Så afhængigt af behovet vil din skruestik findes i et prisleje af et par hundredkroner til over tusindkroner.

Hvad betyder skruestik?

Skruestik betyder, at to ”kæber” holdet et element fastklemt. Der findes to typer skruestik: maskinskruestik og bordskrustik. En bordskrustik er den traditionelle eller klassiske skruestik, som sidder fast på bordene rundt omkring på værkstederne. En maskinskrustik er den ”mobile” udgave af den traditionelle skruestik og den kan spændes på og fjernes fra dit værkstedsbord, som det passer dig.

Hvad bruger man skruestikken til?

En skruestik er en type skruestik, der bruges til at holde materialer på plads, mens der arbejdes på dem. Skruestik fås i forskellige størrelser og prisklasser, afhængigt af skruestikkens kvalitet og den tilsigtede anvendelse.